Bredaryds hembygdsförening

  • 188
  • 4
  • 305
Visa karta
Bredaryds hembygdsförening
Koordinater: 57.173510, 13.740328

Läs mer på hembygdsföreningens webbplats

Information om Bredaryds hembygdsförening

Föreningen ska börja att använda sig av bygdeband. Vi kommer att försöka kartlägga livsöden, berätta om personer och platser här i Bygdeband! Tillsammans med foton ger vi dessa liv och ser till att de ej faller i glömska.

EFTERLYSNING

Vi söker ständigt efter mer bildmaterial. Har du gamla foton, gamla dokument eller tidningsurklipp hemma som du vill dela med dig av? Antingen om du redan har digitala kopior eller om du vill att vi ordnar detta så är vi mycket intresserade.

UPPMANING

Släng aldrig gamla foton eller dokument! Om personer och platser i fotona är okända kan de ofta identifieras med lite efterforskning. Om du själv inte är intresserad – skänk dem till hembygdsföreningen så arkiveras de för framtiden!

Vi skapar gärna ett nätverk med samarbete om du har lust att hjälpa till med att samla information/material till Bygdeband. Oavsett om ditt intresse gäller soldater, byggnader, personer, foton, domböcker…etc – eller om du är mer intresserad av att ge dig ut i skog och mark för att lokalisera rester efter gamla backstugor och torp – det vore kul med ett samarbete! Hör i så fall av dig – ju fler vi är desto roligare blir det!

bygdeband.bredaryd@gmail.com

Bildgallerier inlagda av Bredaryds hembygdsförening

Visa fler bildgallerier ›

Bilder och dokument inlagda av Bredaryds hembygdsförening

Visa fler bilder & dokument ›

Personer inlagda av Bredaryds hembygdsförening

Visa fler personer ›Publicerad av

Bygdebandssupport Back Lena Holm
Telefonnummer till Bygdebandssupporten 08-545 450 77. Supportens telefontider, vardagar 08.30 - 12.30