Södra Hestra hembygdsförening

  • 1703
  • 3839
  • 756
Visa karta
Södra Hestra hembygdsförening
Koordinater: 57.207247, 13.285532

Information om Södra Hestra hembygdsförening

Med ett brinnande intresse för hembygden jobbar vi kontinuerligt med att kartlägga livsöden, berätta om personer och platser här i Bygdeband! Tillsammans med foton ger vi dessa liv och ser till att de ej faller i glömska.

EFTERLYSNING

Vi söker ständigt efter mer bildmaterial. Har du gamla foton, gamla dokument eller tidningsurklipp hemma som du vill dela med dig av? Antingen om du redan har digitala kopior eller om du vill att vi ordnar detta så är vi mycket intresserade.

UPPMANING

Släng aldrig gamla foton eller dokument! Om personer och platser i fotona är okända kan de ofta identifieras med lite efterforskning. Om du själv inte är intresserad – skänk dem till hembygdsföreningen så arkiveras de för framtiden!

Vi skapar gärna ett nätverk med samarbete om du har lust att hjälpa till med att samla information/material till Bygdeband. Oavsett om ditt intresse gäller soldater, byggnader, personer, foton, domböcker…etc – eller om du är mer intresserad av att ge dig ut i skog och mark för att lokalisera rester efter gamla backstugor och torp – det vore kul med ett samarbete! Hör i så fall av dig – ju fler vi är desto roligare blir det!

Bildgallerier inlagda av Södra Hestra hembygdsförening

Visa fler bildgallerier ›

Bilder och dokument inlagda av Södra Hestra hembygdsförening

Visa fler bilder & dokument ›

Personer inlagda av Södra Hestra hembygdsförening

Visa fler personer ›Publicerad av

Bygdebandssupport Griggus Per Norberg
Telefonnummer till Bygdebandssupporten 08-545 450 77. Supportens telefontider, vardagar 08.30 - 12.30