Husby-Sjutolfts hembygdsförening

Husby-Sjutolfts hembygdsförening bildades 2003 och har sedan starten haft runt 90-100 medlemmar. Föreningen vill aktivt medverka till att bevara, utveckla och sprida kunskap om bygdens historia, kultur och natur, samt vara en naturlig mötesplats för alla åldrar. Föreningen strävar även efter att samarbeta med kommunala organ i frågor kring samhällsplanering, främjar lokalt företagande och strävar efter att utveckla landsbygdsturismen i vår del av Uppland.. Vi samarbetar med föreningarna i socknen och kringliggande hembygdsföreningar.

  • 11
  • 0
  • 56
Visa karta
Husby-Sjutolfts hembygdsförening
Koordinater: 59.665183, 17.342262

Information om Husby-Sjutolfts hembygdsförening

Vi ordnar utflykter till historiska platser, bjuder in föredragshållare, arrangerar midsommarfirande och julgransplundring  för traktens barn. Under 2013 och 2014 provar vi nya mötesformer, bl a pubkvällar med tema. Tanken är att nå ut till en vidare krets, skapa en lokal mötesplats, sprida kunskap och få förslag på nya aktiviteter.

Läs mer om Husby-Sjutolft hembygdsförening på www.hembygd.se/husby-sjutolft .

Medlem blir du genom att betala in 100 kr för enskild eller 200 kr för familj  på plusgirokonto 203169-8 och ange namn, epostadress, tel nr och adress.

Bildgallerier inlagda av Husby-Sjutolfts hembygdsförening

Visa fler bildgallerier ›

Bilder och dokument inlagda av Husby-Sjutolfts hembygdsförening

Visa fler bilder & dokument ›


Publicerad av

bb2